Açık Lise Kayıt ve Yeni Kayıt İçin Ziraat Bankası ATM Para Yatırma İşlemi

Yeni kayıt 10TL Kayıt yenileme 5 TL ücretler Ziraat Bankası Gaziemir HEM Okul Aile Birliği 2425/34250981-5008 nolu hesaba T.C numaranızla yatırılacak.
Dekont KESİNLİKLE kuruma teslim edilecektir. Kaybetmeyiniz. Kesinlikle elden ücret alınmayacaktır. Giriş tuşuna bas + Para yatırma + hesaba para yatırma + Başka hesaba + T.C Kimlik numaranı yaz+ Telefon numaranı yaz + hesap numarasını yaz + Telefona Gelen şifreyi yaz. Bankamatiğe 5 TL den fazla koymayınız Para üstü iade edilmemektedir.

Bankamatikten Para Yatırılırken İzlenecek Adımlar

1-GİRİŞ tuşuna basınız.

2-Dil seçeneklerinden TÜRKÇE tuşuna basınız.

3-Ana sayfadan ÖDEME İŞLEMLERİ tuşuna basınız

. 4-EĞİTİM ÖDEMELERİ tuşuna basınız

. 5-Karşınıza gelen seçeneklerden “MEB ÖDEMELERİ” ni seçiniz.

6-Ödeme yapmak istediğiniz sınav türünü seçiniz. AÇIK ÖĞRETİM KURUMLARI (LİSELER/ORTAOKUL) İLK KAYIT/KAYIT YENİLEME

7-ATM tuşları yardımıyla T.C. KİMLİK NUMARANIZI girin ve GİRİŞ tuşuna basınız.

8-Yatıracağınız ücreti düzgün biçimde hazırlayın ve DEVAM tuşuna basınız.

9-Paranızı ekranda gösterildiği şekilde bölmeye yerleştirin ve GİRİŞ tuşuna basınız.

10-Para tanımlama işlemi için lütfen bekleyiniz.

11-Yatırdığınız tutarla ekrandaki tutarı karşılaştırıp kabul edilen tutarı onaylamak için DEVAM tuşuna basınız.

12-Ekranda görünen bilgilerin doğruluğundan emin olduktan sonra onay için EVET tuşuna basınız

. 13-Paranız yatırılırken lütfen ATM’den ayrılmayınız

. 14-İşleminiz tamamlandıktan sonra makbuzunuzu almayı unutmayınız